Proměna půdy

Dříve půda, dnes plně využitelný prosvětlený prostor s pokoji a šatnou.

Před dvěmi lety jsme rekonstruovali podkroví domu. Bylo zapotřebí vylít nový věnec a přizdít patro. Tím, že se zvýšila střecha, naskytly se nové možnosti využití prostoru podkroví. Rozhodli jsme se novou střechu izolovat nadkrokevním systémem izolace a vytvořit tím veliký otevřený půdní prostor.

Jednak pohledové trámy a palubky v interiéru podkroví krásně vypadají, ale zároveň je tento systém zateplení velice funkční vzhledem k možným ztrátám tepla.

Trámy a palubky jsou natřeny syntetickou lazurou s bílým a šedým pigmentem, který nezakryje kresbu dřeva. Podlaha je vyrobená z modřínových fošen a natřená přírodním olejovoskovým podlahovým nátěrem bez pigmentace.

Díky nadkrokevní izolaci střechy je možné v interiéru podkroví zachovat prostor, který by byl jinak vyplněn tepelnou izolací.

Navrhujeme interiéry každému na míru – 3D vizualizace prostoru i exteriéru

Další naše projekty 

Nová koupelna v roubené chaloupce

Majitel roubeného domku ve Svojku (okres Jilemnice), nás požádal o vytvoření koupelny v části stavení, které původně sloužilo jako chlív.

Schodiště inspirované přírodou

využívat k tvoření přírodní materiály,přiznat v interiéru i část původního zdiva, starých pálených cihel, každý stupeň schodiště má svůj originální tvar, olejovoskový náter, Jasanové schody

Průběh rekonstrukce rodinného domu ve Špindlerově Mlýně

průběhu rekonstrukce rodinného domu, kterou realizujeme od projektu, stavebního povolení a společné vizuální podoby s majiteli.

I vám můžeme přeměnit a zrekonstruovat byt v okolí měst:
Semily, Jičín, Nová Paka, Jilemnice, Vrchlabí, Špindlerův Mlýn, Lomnice nad Popelkou.

Vratislav Janata
stavební práce

technické dotazy
janata@jndesign.cz
tel: 605 376 496

IČ: 88542220
DIČ: CZ8805173784

Barbora Nečásková
grafické návrhy, poptávky, fakturace

technické dotazy
necaskova@jndesign.cz
tel: 723 419 452

IČ: 06920616

4 + 3 =

Sledujte naše sociální sítě.