Schodiště inspirované přírodou

Jasanové schody vznikly díky naprosto popuštěné fantazii. Mají oblé tvarování, připomínající vlny a každý stupeň schodiště má svůj originální tvar. Povrchovou úpravu, jsme zvolili olejovoskový nátěr, který zanechá kresbu a světlost dřeva.

Jelikož nám je přirozené využívat k tvoření přírodní materiály, rozhodli jsme se přiznat v interiéru i část původního zdiva. Větší část vnitřních pohledových přizdívek jsme dostavěli ze starých pálených cihel „nově“.  Museli jsme cihly opravdu pečlivě očistit, abychom je zbavili nánosů staré malty. Povrchová úprava zajišťuje, že se z cihel neodlupují žádné nečistoty.  Pochozí sklo na podestě, vzniklo z důvodu prosvětlení prostoru pod schodištěm.  Díky němu celý den dopadají paprsky z oken nad schodištěm skrz něj a prosvětlují vstup do místnosti.

V případě Vašeho zájmu o podobné schody nás neváhejte kontaktovat.

 

 

 

Navrhujeme interiéry každému na míru – 3D vizualizace prostoru i exteriéru

Další naše projekty 

Rodinný dům ve Špindlerově Mlýně

průběhu rekonstrukce rodinného domu, kterou realizujeme od projektu, stavebního povolení a společné vizuální podoby s majiteli.

Schodiště inspirované přírodou

využívat k tvoření přírodní materiály,přiznat v interiéru i část původního zdiva, starých pálených cihel, každý stupeň schodiště má svůj originální tvar, olejovoskový náter, Jasanové schody

Apartmány JABLONEČEK (Jablonec nad Jizerou)

průběhu rekonstrukce rodinného domu, kterou realizujeme od projektu, stavebního povolení a společné vizuální podoby s majiteli.

I vám můžeme přeměnit a zrekonstruovat byt v okolí měst:
Semily, Jičín, Nová Paka, Jilemnice, Vrchlabí, Špindlerův Mlýn, Lomnice nad Popelkou.

Vratislav Janata
stavební práce

technické dotazy
janata@jndesign.cz
tel: 605 376 496

IČ: 88542220
DIČ: CZ8805173784

Barbora Nečásková
grafické návrhy, poptávky, fakturace

technické dotazy
necaskova@jndesign.cz
tel: 723 419 452

IČ: 06920616

7 + 11 =

Sledujte naše sociální sítě.